Piano transport? Wij gaan geen uitdaging uit de weg!!
 
Stel U voor, U bent altijd al eens van plan om pianolessen te nemen, en U kunt van een familielid een piano krijgen om deze lang gekoesterde wens te laten uitkomen, of Uw dochter gaat op kamers wonen en wil graag haar instrument meenemen om haar lessen te kunnen blijven volgen. U wilt natuurlijk het instrument graag veilig "over" zien te krijgen.
 
 U kunt dan een beroep doen op ons. Wij zorgen er dan voor dat uw piano/ vleugel zo snel mogelijk en veilig wordt verhuisd. Het spreekt vanzelf dat Uw kostbaar instrument tijdens dit transport volledig is verzekerd, zodat U zeker weet dat hier ook later geen enkel financieel probleem uit kan ontstaan. Wij zijn compleet ingericht om piano’s en vleugels zo stabiel mogelijk te vervoeren zodat Uw kostbaar bezit niets te lijden heeft.
 

 
Ook kan het voor komen dat U wilt gaan verbouwen, en graag de piano uit de bouwstof wilt houden om te voorkomen dat het mechaniek schade oploopt. Hiervoor hebben Wij een speciale ruimte beschikbaar om Uw instrument tegen een kleine vergoeding te plaatsen waar hij in een geconditioneerde toestand probleemloos kan "overwinteren" in onze opslag ruimte.